Aktiva MyHeritage rabattkoder för april 2024

De bästa MyHeritage kupongkoderna på nätet

Rabattkod
Exklusiv

Spara 7% på DNA-kit med exklusiv MyHeritage rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-08-01
7%Rabatt
Verifierad
Rabatt

Spara 60% på DNA-kit hos MyHeritage

Se rabatt
60%Rabatt
Rabatt

Nu får du DNA-kit och 30 dagar gratis Komplett abonnemang

Se rabatt
30 DagarGratis

MyHeritage rabattkoder som har utgått

Rabattkod
Exklusiv

Få 3% + fri frakt med exklusiv MyHeritage rabattkod

Se rabattkod
3%Rabatt
Verifierad
Rabatt

Skaffa MyHeritage DNA-kit för endast 435 kronor

Se rabatt
Endast435 kr
Rabatt
Fri frakt

Få fri frakt när du beställer minst 2 DNA-kit

Se rabatt
FriFrakt

Rabattkoder för butiker liknande MyHeritage

Rabattkod

Få 15% rabatt på nästan allt med Sephora rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-04-26
Sephora
Rabattkod
Utgår snart

Få 10% rabatt på ditt första köp med Bangerhead rabattkod

Se rabattkod
Utgår imorgon
Bangerhead
Rabattkod

Spara 100 kronor på ditt köp med Sephora rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-05-09
Sephora
Rabattkod

Bli medlem i Sephora kundklubb och få 10% rabatt på ditt första köp

Se rabattkod
Utgår 2024-11-04
Sephora

FAQ

Vad är MyHeritage?

MyHeritage är en onlineplattform för släktforskning och DNA-testning. Den erbjuder användare möjligheten att skapa och utforska släktträd, söka i en omfattande databas av historiska uppgifter och dokument, samt ansluta med släktingar runt om i världen.

Vad är fördelarna med att använda MyHeritage för släktforskning?

MyHeritage ger dig tillgång till en omfattande samling av historiska uppgifter, bilder och dokument som kan hjälpa dig spåra dina förfäder. Dessutom kan du använda DNA-testning för att utforska din etniska bakgrund och hitta potentiella släktingar. Plattformen erbjuder också verktyg för att bygga och organisera ditt eget släktträd.

Hur fungerar DNA-testning på MyHeritage?

Med MyHeritages DNA-testning skickar du in ett prov, oftast en salivprov, som analyseras för att identifiera genetiska markörer. Resultaten visar din etniska sammansättning och kan även matcha dig med andra användare som delar DNA med dig, vilket kan leda till att du hittar okända släktingar. Se till att använda en MyHeritage rabattkod för att klicka hem DNA testet billigare.

Populära rabattkoder och rabatter från MyHeritage

RabattTitelUtgångsdatum
7% RabattSpara 7% på DNA-kit med exklusiv MyHeritage rabattkod2024-08-01
60% RabattSpara 60% på DNA-kit hos MyHeritage
30 Dagar GratisNu får du DNA-kit och 30 dagar gratis Komplett abonnemang

Spartips för MyHeritage

Forska i dokument

Forska i dokument

Hos MyHeritage kan du även leta upp släkt och annan information genom att söka igenom affischer, kataloger, släktträd, tidningar, immigrations uppgifter och mycket mera.
Integritet

Integritet

Integritet är viktigt för MyHeritage. När du skapar ett konto så är all din personlig information extra skyddad. Detta gör att ditt dna test är säkert och privat.
Historier

Historier

Spana in alla framgångshistorier om andra som har beställt ett DNA test över hela världen. MyHeritage har hjälpt till med många återfinnande av familj och släkt.

Skapa släktträd helt kostnadsfritt

Skapa släktträd helt kostnadsfritt

Gå med i MyHeritages mötesplats och samarbeta med tusentals andra medlemmar. Genom detta nätverk har många släktingar återförenas med varandra. Hos MyHeritage kan du skapa ett släktträd online. Dessutom kan du testa tjänsten helt gratis under en viss period. När du skapat ett släktträd så forskar MyHeritage efter mer information åt dig. Du blir meddelad om nya släktkontakter, artiklar, affischer och mera om eventuella förfäder!
Om MyHeritage

Om MyHeritage

Har du alltid varit lite nyfiken på vart du härstammar ifrån? Då har du kommit rätt. Hos MyHeritages kan du enkelt via ett DNA-test ta reda på din unika etniska bakgrund och matcha dig själv med nyfunna släktingar. Du kan dessutom utforska ditt släktträd, läsa miljardtals historiska poster och animera dina släktbilder. Hos oss på Cuponation kan du ta del av MyHeritage rabattkod och andra erbjudanden. Vad väntar du på? Börja upptäck din historia nu!
  • Alla (3)
  • Rabattkoder (1)
  • Rabatter (2)
  • Exklusivt (1)
  • Verifierade (1)

MyHeritage på sociala medier

Håll dig väl informerad genom att följa MyHeritage på deras sociala medier (Facebook, Instagram , Twitter, Youtube och Pinterest). Där delar MyHeritage olika aspekter av sin tjänst och presenterar spännande händelser i flödet. Du kommer att stöta på videor och artiklar om användarberättelser, få värdefulla tips om släktforskning, ta del av information om event och seminarier, samt ta del av de senaste MyHeritage rabattkoderna. Du kommer även vara den första att få reda på om det pågår någon ny kampanj, samt ta del av de senaste nyheterna.