Aktiva Hotels.com rabattkoder för februari 2024

De bästa Hotels rabattkoderna på nätet

Bästa rabattkoden
Bästa rabattkoden
10%
Rabatt
Rabattkod

Medlemmar i Hotels.com Rewards sparar 10% på tusentals hotell världen över

Rabattkod
10%
Rabatt
Se rabattkod
Utgångsdatum: 2024-04-01
10%
Rabatt
Rabattkod

Boka i Hotels.com appen och få 10% rabatt - passa på!

Rabattkod
10%
Rabatt
Se rabattkod
Utgångsdatum: 2024-03-07
25%
Rabatt
Rabatt

Medlemmar får nu 25% rabatt på utvalda hotell

Rabatt
25%
Rabatt
Se rabatt
15%
Rabatt
Rabatt

Upp till 15% rabatt på hotell i Stockholm

Rabatt
15%
Rabatt
Se rabatt
40%
Rabatt
Rabatt

Nu får du upp till 40% på utvalda hotell i Madrid

Rabatt
40%
Rabatt
Se rabatt

Hotels.com rabattkoder som har utgått

30%
Rabatt
Rabatt

Res till London och få upp till 30% på hotell

Rabatt
30%
Rabatt
Se rabatt
25%
Rabatt
Rabatt

Upp till 25% rabatt på utvalda hotell i Berlin

Rabatt
25%
Rabatt
Se rabatt

Rabattkoder för butiker liknande Hotels.com

Hotels.com FAQ

Hur får jag en gratis bonusnatt?

Hotels.com erbjuder alla en bonusnatt helt gratis för var tionde natt du bor. Så betala mindre för din bokning med deras hemliga priser. För att ta del av erbjudandet behöver du bli medlemi Hotels.com Rewards, det är enkelt och kostar inget!

Vad menas med VIP Access-boenden?

VIP Access-boenden är en speciell kategori av boenden som erbjuds av Hotels.com. Dessa boenden är noggrant utvalda och uppfyller höga kvalitetskriterier, vilket ger gästerna en upphöjd upplevelse och extra förmåner. VIP Access-boenden är ofta högre klassade hotell eller resorts som erbjuder enastående service och bekvämligheter för att ge gästerna en exklusiv vistelse.

Kan jag få rabatt vid gruppbokning?

Ja, du kan spara upp till 30%.
Du hittar mer information om grupprabatter och hur du bokar flera rum samtidigt för en gruppresa, som exempelvis en konferens, ett bröllop eller ett företagsevenemang på deras hemsida. Gå vidare till Hotels.com och klicka på "Shoppa resor" längst upp till vänster. Välj sedan alternativet "Grupper och konferens".

Priserna på boendet kan variera beroende på olika faktorer som exempelvis antal rum, datum, och destination. Skicka in en förfrågan och få information om eventuella rabatter eller specialpriser för din gruppresa redan idag!

Populära rabattkoder och rabatter från Hotels.com

RabattTitelUtgångsdatum
10% RabattMedlemmar i Hotels.com Rewards sparar 10% på tusentals hotell världen över2024-04-01
10% RabattBoka i Hotels.com appen och få 10% rabatt - passa på!2024-03-07
25% RabattMedlemmar får nu 25% rabatt på utvalda hotell
15% RabattUpp till 15% rabatt på hotell i Stockholm
40% RabattNu får du upp till 40% på utvalda hotell i Madrid

Spartips för Hotels.com

Presentkort

Presentkort

Finns det en bättre gåva att ge än ett Hotels.com presentkort? Det tror inte vi heller. Skäm bort den du tycker om med en billigare hotellvistelse.
Kontaktinformation

Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta Hotels.com kundtjänst. Dem hjälper dig med eventuella frågor eller problem du stött på. Du kan få hjälp genom deras chattfunktion, mejl eller telefon. Du hittar deras telefonnummer under "Kontakta oss" på hemsidan.
Aktiviteter

Aktiviteter

Boka aktiviteterna för din resa direkt hos Hotels.com. Du kan även nyttja din Hotels.com rabattkod för att boka en aktivitet på den önskade destinationen.
Hotels.com rabattkoder

Hotels.com rabattkoder

Hotels.com skickar veckovis ut rabattkoder i deras nyhetsbrev med hemliga priser upp till 10% billigare. Du som är medlem kan få ytterligare 5% rabatt på din bokning.
Använd dig av appen

Använd dig av appen

Ladda ner Hotels.com appen och få minst 10% extra rabatt med hemliga priser. Nyttja deras Kvällens lokala rabatter och spara på sista-minuten bokningar. Det enda du behöver göra är att logga in på ditt konto!
Paketresor och flyg

Paketresor och flyg

Spara genom att boka flyg + hotell samtidigt för ett bättre pris. I alla priser ingår både flyg och hotell samt alla skatter och kundtjänst 7 dagar i veckan.
Boka billiga hotell hos Hotels.com

Boka billiga hotell hos Hotels.com

Alla dina bokningar som görs med Hotels.com rabattkoder blir fynd! Håll dig uppdaterad och spara mer. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att ta del av de senaste Hotels.com rabattkoder. Du kan även göra dina bokningar via appen för att spara ännu mer pengar. Du kan använda appen även om det gäller en bokning i sista minuten.

Vart går din nästa resa?

Vart går din nästa resa?

Hos Hotels.com hittar du mängder av både sol- och vinterdestinationer till låga priser. Har du drömt om vita stränder på Zanzibar? Exotiska drinkar i Thailand? En härlig skidresa i Åre? Hos Hotels.com kan du boka billiga hotell på drömmiga platser världen över. Boka din resa redan idag med en av våra Hotels rabattkoder och ladda upp batterierna genom att åka bort. Är du student och det känns långt borta att boka en semester? Var inte orolig, som student får du 30% rabatt + extra 10% rabatt på över 400 destinationer. Dessa destinationer innehåller resmål i Karibien, Europa, Asien, Sydafrika och Nordamerika.
Hur använder man rabattkoder hos Hotels.com?

Hur använder man rabattkoder hos Hotels.com?

Är det förvirrande var du ska applicera din Hotels rabattkod? Låt oss vägleda dig till ytterligare besparingar genom dessa enkla steg.

  • Välj ditt föredragna hotell eller rum och klicka på "Boka"
  • Du måste välja "betala online" för att kunna använda din rabattkod
  • Fyll i dina betalningsuppgifter, se till att alla dina angivna uppgifter är korrekta
  • Till sidan på Hotels.com ser du "Använd rabattkod" under ditt totala pris
  • Här applicerar du din rabattkod och sedan går du vidare till att slutföra din betalning

Boka boende till bra pris

Boka ditt boende för en billigare peng med de senaste Hotels.com rabattkoderna och deras grymma deals. Rabattkoder och erbjudanden går att hitta regelbundet, speciellt inom Hotels.com vecko-erbjudanden. Ännu en bra ide är att följa Hotels.com på sociala medier. Där hittar du inte bara tips på destinationer, utan även rabattkoder och kampanjer. Du hittar dem både på Instagram och Facebook. Genom att dessutom signa upp dig på nyhetsbrevet kommer du ha full koll på de mest fördelaktiga priserna, både i Sverige och utomlands.