Aktiva Solresor rabattkoder för februari 2024

De bästa Solresor kampanjkoder på nätet

Bästa rabattkoden
Bästa rabattkoden
1000 kr
Rabatt
Rabattkod

Spara 1000 kronor på din bokning med Solresor rabattkod

Rabattkod
Verifierad
1000 kr
Rabatt
Se rabattkod
Utgångsdatum: 2024-03-01
30%
Rabatt
Rabatt

Boka Sista-Minuten resor med rabatter upp till 30%

Rabatt
30%
Rabatt
Se rabatt
3000 kr
Rabatt
Rabatt

Spara upp till 3000 kronor på populära resor till Turkiet

Rabatt
3000 kr
Rabatt
Se rabatt
Endast
4900 kr
Rabatt

Boka en sista-minuten resa med flyg + all inclusive hotell för bara 4900 kronor

Rabatt
Endast
4900 kr
Se rabatt

Solresor rabattkoder som har utgått

2500 kr
Rabatt
Rabatt

Boka resa till Alanya från bara 2500 kronor & få SPA på köpet

Rabatt
2500 kr
Rabatt
Se rabatt
4000 kr
Rabatt
Rabatt

Åk till Kanarieöarna och fira karneval från endast 6400 kronor med flyg & hotell

Rabatt
4000 kr
Rabatt
Se rabatt

Rabattkoder för butiker liknande Solresor

Solresor FAQ

Hur bokar jag en resa med Solresor?

Du har möjlighet att smidigt boka din nästa drömresa genom Solresors användarvänliga webbplats, där du enkelt navigerar genom ett brett utbud av destinationer och resealternativ. Det går även bra att ringa deras kundtjänst eller besöka en av deras resebutiker för bokningar.

Vad ingår i Solresors reseförsäkring?

Solresors reseförsäkring omfattar olika situationer. Bland annat sjukvårdskostnader och olycksfall. Det bästa är att kontakta deras kundtjänst för detaljerad information om vad som ingår i försäkringen.

Vad är skillnaderna på halvpension, helpension och All Inclusive?

Med halvpension får du oftast frukost och middag, medan helpension också inkluderar lunch. Å andra sidan innebär All Inclusive att samtliga dina måltider – frukost, lunch och middag – täcks, tillsammans med ett urval av drycker.

Det speciella med All Inclusive är att det ofta inte bara inkluderar måltider och drycker. De erbjuder ofta extra aktiviteter och underhållning som en del av vistelsen.

Populära rabattkoder och rabatter från Solresor

RabattTitelUtgångsdatum
1000 kr RabattSpara 1000 kronor på din bokning med Solresor rabattkod2024-03-01
30% RabattBoka Sista-Minuten resor med rabatter upp till 30%
3000 kr RabattSpara upp till 3000 kronor på populära resor till Turkiet
Endast 4900 krBoka en sista-minuten resa med flyg + all inclusive hotell för bara 4900 kronor

Spartips för Solresor

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Du kan kontakta Solresors kundtjänst genom att ringa 0775 - 51 00 00. De är tillgängliga varje vardag mellan kl. 09.00 och 18.00 för att assistera dig med eventuella frågor eller funderingar du kan ha.
Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

Registrera dig för Solresors nyhetsbrev och ta del av skräddarsydda erbjudanden baserade på dina intresseområden! Det är också ett utmärkt sätt att få värdefulla tips inför kommande resor.
Populära destinationer

Populära destinationer

Upptäck prisvärda resmål och njut av en oförglömlig semester till platser som Gran Canaria, Alanya, Side, Kreta, Rhodos, Teneriffa, Mallorca och Cypern. Utforska dessa populära destinationer till förmånliga priser och skapa minnen för livet.
Gruppresor

Gruppresor

bara experter på destinationen utan ser även till att gruppen har en fantastisk resa tillsammans. Boka din gruppresa redan nu med Solresor och njut av ett oförglömligt äventyr.

Njut av äventyr till förmånliga priser

Njut av äventyr till förmånliga priser

Längtar du bort från regn och kyla, och drömmer om att omge dig med värme och solsken? Solresor har förmånliga erbjudanden på resor till några av de mest eftertraktade semesterorterna. Upptäck prisvärda sista-minuten-resor på deras webbplats redan idag och ge dig själv möjligheten till en spontan och prisvärd resa mot din drömdestination.
Något för alla - Upptäck olika resmål

Något för alla - Upptäck olika resmål

Oavsett om du önskar en romantisk resa för två, en minnesvärd familjeresa, en festresa med vännerna eller eventuellt en golfupplevelse kan du lita på att Solresor har det perfekta alternativet för alla. Detta och mycket mer kan du hitta i deras reseutbud. Deras utbud sträcker sig möjligheterna långt, och varje resenär hittar något som passar deras unika smak och behov. Utforska världen med Solresor och skapa minnen som varar livet ut.

Billiga solresor

På Solresor kan du smidigt boka olika typer av resor till destinationer över hela världen. Du kan köpa billiga solresor, golfresor, cityweekends med mera direkt på deras hemsida. Dra nytta av förmånliga priser genom sista-minuten erbjudanden, och för extra besparingar, försök att boka när det finns tillgängliga rabattkoder från Solresor. Vi håller koll på aktuella erbjudanden åt dig, så det är bara att spana in här när det är dags att göra din bokning. Tidigare erbjudanden från Cuponation har hjälpt Solresors resenärer att spara tusentals kronor.