Bästa butikerna
Meny
Syfte

Välkommen till Cuponation Sverige

Vi på CUPONATION är ett nyfiket och passionerat gäng människor som jobbar stenhårt för att förändra hur du ser på onlineshopping. Därför lägger vi 100% fokus på att hitta de bästa sparmöjligheterna och har skapat det mest effektiva verktyget för rabattkoder, kampanjer och erbjudanden online.

Vem är vi

Vad strävar vi efter?

Vi strävar alltid efter att ha de bästa rabattkoder och rabatter på marknaden som du exklusivt hittar hos oss.

Genom att betala mindre för dina behov, har du mer pengar att spendera på vad annat och att njuta av andra intressen i livet.

Vi tror på att alla borde få så mycket som möjligt ut av sina liv och vardag, vilket kan uppnås genom smarta besparingar. Att betala mindre för dina inköp leder till en mer bekväm shopping och vardag. Det är därför vi dagligen arbetar hårt för att hitta nya sätt och möjligheter för att alla ska kunna spara pengar, oavsett på vad och vart man befinner sig i världen.

VEM ÄR VI

VI ÄR... ENTUSIASTISKA, KREATIVA OCH ETT DRIVET GÄNG!

Vi är CUPONATION Sverige, en grupp nyfikna och målmedvetna människor med en drivkraft att försöka förstå hur människor handlar online och hålla våra användare uppdaterade på hur vi kan hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av sina inköp.

På vår hemsidan kan du hitta exklusiva rabattkoder och erbjudanden, produkt information och kampanjer från 500+ varumärken. Vi inkluderar såklart dina favoritbutiker!

Förra året genererade vi
18.5
miljoner sälj
Vi är aktiva i fler än
20
marknader
Black Friday 2021 genererade
25,000
rabattkoder och erbjudanden
Vårt team

Rabatter skapade av experter inom området

Vi letar aktivt efter nya sätt och lär oss ständigt om nya innovationer som hjälper människor att spara online

Vi arbetar aktivt för att alla ska kunna göra smarta köpbeslut och få mer ut av sin online shopping. Vi älskar att kunna hjälpa dig så att du får ut det mesta av livet och din vardag.

Online shopping är en väldigt personlig upplevelse, det är därför vi har byggt en flexibel plattform som ändras efter dina behov och ger dig exakt vad du letar efter, exklusivt.

Över 500
anställda globallt
Från över 40
nationaliteter världen över
10 kontor
runt om i världen

Om du inte hittade det du letade efter eller vill tycka till om vår hemsida, kontaka oss!