Vårt kontor 
VÅRT SYFTE

Välkommen till Cuponation & Global Savings Group

Vi på Global Savings Group & Cuponation är ett nyfiket och passionerat gäng människor som jobbar stenhårt för att förändra hur du ser på onlineshopping. Därför lägger vi 100% fokus på att hitta de bästa sparmöjligheterna och har skapat det mest effektiva verktyget för rabattkoder, kampanjer och erbjudanden online.

VÅRT STRATEGISKA SAMARBETE

Att hjälpa dig att få ut mer av livet

Sedan 2016 har GSG och Cuponation haft ett nära samarbete för att se till att vi kan leverera det bästa sparinnehållet, de bästa rabattkoderna till Sveriges största publik.

Vi är fast beslutna att förbättra vår tjänst, lägga till nya funktioner, vår kampanjer med spartips och ständigt utöka vårt urval av återförsäljare för att se till att det finns gott om valmöjligheter för dig.

Tillsammans med vår expertis ger vi smarta shoppare en snabb och effektiv metod för att spara på sina inköp.

VEM ÄR VI

VI ÄR... ENTUSIASTISKA, KREATIVA OCH ETT DRIVET GÄNG!

Vi är Cuponation & Global Savings Group, en grupp nyfikna och målmedvetna människor med en drivkraft att försöka förstå hur människor handlar online och hålla våra användare uppdaterade på hur vi kan hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av sina inköp.

På vår hemsidan kan du hitta exklusiva rabattkoder och erbjudanden, produkt information och kampanjer från 500+ varumärken. Vi inkluderar såklart dina favoritbutiker!

Vi är mycket stolta över vårt arbete för att göra det möjligt för kunder runt om i världen att handla sina favoritprodukter och samtidigt tjäna lite extra pengar.


Förra året genererade Aktiva i fler än Black Friday 2022 genererade
18.5 20 25,000
miljoner köp marknader rabattkoder och erbjudanden
VÅRT TEAM

Rabatter skapade av experter inom området

Vi letar aktivt efter nya sätt och lär oss ständigt om nya innovationer som hjälper människor att spara online

Vi arbetar aktivt för att alla ska kunna göra smarta köpbeslut och få mer ut av sin online shopping. Vi älskar att kunna hjälpa dig så att du får ut det mesta av livet och din vardag.

Online shopping är en väldigt personlig upplevelse, det är därför vi har byggt en flexibel plattform som ändras efter dina behov och ger dig exakt vad du letar efter, exklusivt.

Över 500
anställda globallt
Från 40
nationaliteter världen över
10 kontor
runt om i världen
VÅRA PRESTATIONER

Vårt partnerskap med Cuponation för att ge dig den bästa servicen

Global Savings Group och deras relation med olika partners har varit en stor framgång, med många enastående prestationer tillsammans under de senaste åren. Global Savings Group fick äran att bli uppmärksammade av Performance Marketing Awards för Industry's Choice of Publisher 2020 och för Best Brand Engagement Campaign 2021.

Global Savings Group fortsätter också att tänja på gränserna för affiliate-marknadsföring och strävar efter att tillhandahålla innovativa lösningar för våra kunder som söker besparingar. Tack vare den insatsen lyckades Global Savings Group vinna Industry Disruptor Award 2019.

Om du inte hittade det du letade efter eller vill tycka till om vår hemsida, kontaka oss!