Vårt kontor 
VÅRT SYFTE

Välkommen till Cuponation och Global Savings Group

Vi på Global Savings Group & Cuponation är ett nyfiket och passionerat gäng människor som jobbar stenhårt för att förändra hur du ser på onlineshopping. Därför lägger vi 100% fokus på att hitta de bästa sparmöjligheterna och har skapat det mest effektiva verktyget för rabattkoder, kampanjer och erbjudanden online.

VÅR VERKSAMHET

Hur vi sparar pengar åt dig

På Cuponation är vårt mål att hjälpa dig att spara pengar på varje köp. Vi gör detta på olika sätt:

Cuponations rabattkodsteam granskar varje ny kod för att verifiera dess äkthet och för att ge ytterligare kontext om hur den kan användas. Våra algoritmer optimerar ordningen på rabattkoderna på våra butikssidor flera gånger om dagen för att säkerställa att du alltid får de bästa rabatterna möjliga.

Vi har starka direkta relationer med själva varumärkena. Faktum är att vi har varumärkespartnerskap som sträcker sig över mer än 10 år! Idag samarbetar vi med stora återförsäljare som Nike, ASOS, Ellos, Zooplus och Samsung.

Cuponation samarbetar nära med dessa varumärkespartners för att hitta exklusiva rabattkoder för köpare som endast finns på Cuponation. Som motprestation hjälper vi handlare att öka sin försäljningsvolym och hitta lojala nya kunder.

Vi förhandlar fram avtal och rabatter med över 500 handelspartners samtidigt som vi ger dem synlighet för en bred målgrupp av potentiella nya kunder genom vårt riktade e-postnyhetsbrev, kampanjer och webbplats.

VÅR HISTORIA

Vår långa resa för att erbjuda dig den bästa servicen

Grundat år 2012, Cuponation Sverige, som en del av Global Savings Group, har ägnat sig åt att erbjuda de bästa erbjudandena, giltiga rabattkoder och deals för onlinekonsumenter som vill spara pengar på sina köp. Sedan dess har vi förbundit oss att göra dina shoppingupplevelser enklare med sparande möjligheter.

Vårt team i Sverige består av engagerade professionella inom olika områden. Vi har ett säljteam fokuserat på att etablera nya partnerskap och stärka relationen med varumärken inom affiliate marketing. Dessutom har vi redaktörer som kontinuerligt letar efter rabattkoder och rabatter på de webbplatser vi marknadsför, vilket säkerställer att innehållet alltid är uppdaterat för våra användare.

På vår webbplats kan du hitta exklusiva rabatter, erbjudanden och kuponger på olika produkter och kategorier hos över 550 aktiva butiker


2012 2022 2023
lanserades Cuponation 100 000 kuponger har publicerats Vi sparar 3 miljoner euro per år åt människor
VÅRT TEAM AV EXPRTER

Sparande sammanställt av experter inom handel och innehåll

På GSG har vi ett dedikerat och kunnigt team som arbetar energiskt för att tillhandahålla den bästa möjliga servicen för er alla.Varje dag strävar våra arbetskamrater efter att leverera de mest fördelaktiga erbjudandena och spartips som ni kan ha nytta av.

Vi samarbetar nära varandra för att säkerställa att vi kan presentera exakta, giltiga och aktuella erbjudanden som kommer att gynna era favoritmärken.

Sök efter era omtyckta varumärken och dra nytta av våra bästa och mest lönsamma erbjudanden.

6
anställda i teamet
3
timmar per dag på jakt efter rabattkuponger
20 000
rabattkuponger skapade för dig förra året
OM OSS

Hur vi tjänar pengar

Vanligtvis genererar vi en liten provision från varumärken när någon genomför ett köp med ett erbjudande på vår webbplats. Vårt partnerskapsteam arbetar nära samman med hundratals återförsäljare och restauranger för att säkra exklusiva erbjudanden och säkerställa att vi alltid har de bästa besparingarna möjliga. Det kräver tid, ansträngning och mycket arbete.

En del av de varumärken vi samarbetar med betalar fasta avgifter för att annonsera hos oss, men det betyder inte att vi marknadsför vilket erbjudande som helst. Vi accepterar endast betalning när vi verkligen är entusiastiska över en bra besparing. Det finns till och med vissa erbjudanden vi lägger till på webbplatsen utan att tjäna en enda krona, för att, ja, de är helt enkelt för bra för att missa!

Om du inte har hittat det du sökte eller om du vill ge feedback om vår webbplats, kontakta oss gärna!