Bästa butikerna
Meny


Vårt team
Vårt team
Vårt team
Vårt team
Vi på CUPONATION är ett nyfiket och passionerat gäng människor som jobbar stenhårt för att förändra hur du ser på onlineshopping. Därför lägger vi 100% fokus på att hitta de bästa sparmöjligheterna och har skapat det mest effektiva verktyget för rabattkoder, kampanjer och erbjudanden online.

>Vi strävar alltid efter att ha de bästa rabattkoder och rabatter på marknaden som du exklusivt hittar hos oss.
>Genom att betala mindre för dina behov, har du mer pengar att spendera på vad annat och att njuta av andra intressen i livet.
icon
globe
Vi tror på att alla borde få så mycket som möjligt ut av sina liv och vardag, vilket kan uppnås genom smarta besparingar. Att betala mindre för dina inköp leder till en mer bekväm shopping och vardag. Det är därför vi dagligen arbetar hårt för att hitta nya sätt och möjligheter för att alla ska kunna spara pengar, oavsett på vad och vart man befinner sig i världen.

VAR nyfiken.
Vi letar aktivt efter nya sätt och lär oss ständigt om nya innovationer som hjälper människor att spara online.
VAR SMART.
Vi arbetar aktivt för att alla ska kunna göra smarta köpbeslut och få mer ut av sin online shopping.
tool
VAR ENTUSIASTISK.
Vi älskar att kunna hjälpa dig så att du får ut det mesta av livet och din vardag.
VAR GLOBAL.
Vi tror att för att förändra sättet vi konsumerar online måste vi verka internationellt. Det är därför vi arbetar i team som kommer från olika bakgrunder runt om i världen. Vi delar ständigt våra åsikter och erfarenheter med varandra.
idea
mobile
VAR personlig.
Online shopping är en väldigt personlig upplevelse, det är därför vi har byggt en flexibel plattform som ändras efter dina behov och ger dig exakt vad du letar efter, exklusivt.
icon
KONTOR I AMSTERDAM
10
ANTAL ANSTÄLLDA
launch
VERKSAMMA SEDAN 2013


team
 
team
 
VI ÄR... ENTUSIASTISKA, KREATIVA OCH ETT DRIVET GÄNG!
Vi är CUPONATION Sverige, en grupp nyfikna och målmedvetna människor med en drivkraft att försöka förstå hur människor handlar online och hålla våra användare uppdaterade på hur vi kan hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av sina inköp.