Vanligt ställda frågor

FAQ om rabattkoder och rabatter

En rabattkod, kampanjkod, kupongkod eller bara kod är som ett lösenord som används för att spara extra på onlineköp. Rabattkoder erbjuder alltid något extra på en beställning. Det kan innebära att du får extra rabatt, fri frakt eller en gåva på köpet. Hursomhelst så gör en rabattkod att du får en extra vinst på en beställning som görs på nätet.

För dig som letar efter en rabattkod för en specifik butik eller ett märke så behöver du bara skriva in namnet i sökrutan på vår hemsida. Vi har samlat ihop alla rabatter och kategoriserat dem så att du hittar allt i ett per butik.

Att använda en rabattkod är super enkelt. När du har hittat en kod du vill använda så är första steget att kopiera den. Om du hittar rabattkoden hos oss så kopieras koden automatiskt när du klickar på den. Det öppnas även upp en till flik till butiken den gäller för. Efter detta så lägger du till produkterna du vill köpa och klickar dig vidare till kassan. När du har anlänt till kassan letar du efter en ruta där det står rabattkod, kampanjkod, kupongkod eller kod. Klistra in koden i rutan och klicka på tillämpnings-knappen. Efter alla dessa steg så dras rabatten av

Om en rabattkod inte fungerar kan det bero på olika anledningar. Ibland kan rabattkoden precis slutat gälla. Oftast gäller rabattkoder bara under en kort period. Så ifall du har hittat en kod och väntat med att använda den så kan det vara att den inte fungerar längre. En annan anledning till att en rabattkod inte fungerar är att den inte gäller på produkterna som har valts. Ibland så gäller en rabattkod nämligen endast på specifika typer av produkter eller exkluderar vissa märken.

Ännu en anledning till att en rabattkod inte gäller är ifall ordervärdet inte matchar med kodens giltighet. Oftast så måste du handla för ett viss värde för att få rabatten avdragen från din beställning. Ett tips är att alltid läsa villkoren som tillhör rabattkoden innan du planerar att använda den.

Ibland hittar du en rabattkod som är markerad som exklusiv. När en rabattkod är exklusiv innebär det att det inte finns än bättre kod i marknaden och att du endast hittar den hos oss. Exklusiva koder är tillägnade åt endast våra besökare och är koder som endast vi har fått av butiken. Exklusiva rabattkoder ger alltså mest rabatt och är sällsyntare än vanliga rabattkoder.

Är det något som inte fungerar eller har vi en rabattkod uppe som du är missnöjd med? Eller har du bara en vanlig fråga eller något förslag på hur vi kan förbättra något på vår hemsida? Då är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Klicka in dig till sidan https://www.cuponation.se/kontakta-oss och fyll i det du vill meddela oss om.

Då uppskattar vi alltid att du delar med den med oss. För att tipsa om en rabattkod kan du kontakta oss via https://www.cuponation.se/user/submit. Om du redan är i butikens kategori på vår hemsida kan du även klicka på ¨Ange rabattkod¨ till vänster om sidan.