Aktiva ViktVäktarna rabattkoder för juni 2024

De bästa ViktVäktarna kampanjkoderna på nätet

Rabatt

50% lägre pris på ett års medlemskap hos Viktväktarna

Se rabatt
50%Rabatt
Rabatt

Hos Viktväktarna sparar du 60% under ett helt år

Se rabatt
60%Rabatt

Rabattkoder för butiker liknande ViktVäktarna

Rabattkod

Bli medlem och få 10% rabatt på ditt första köp

Se rabattkod
Utgår 2024-10-30
Libresse
Rabattkod

Få 10% rabatt att handla för när du anmäler dig till Foreo nyhetsbrev

Se rabattkod
Utgår 2024-09-03
Foreo
Rabattkod
Exklusiv

Få 10% med exklusiv Libresse rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-12-31
Libresse
Rabatt

Få upp till 50% rabatt i FOREO Sale

Se rabatt
Foreo

Fler frågor och svar som är bra att ha koll på!

Finns det rabatter tillgängliga för Viktväktarna?

Lyckligtvis kan du hitta ViktVäktarna rabatter som hjälper dig spara upp till 50% på prenumerationer för flera månader. ViktVäktarna brukar släppa sina bästa rabattkoder och rabatter runt nyårsafton, så håll ett extra öga öppet när julen närmar sig. Bläddra bland aktuella ViktVäktarna rabatter här för att se hur mycket du kan spara på en månadsplan idag!

Har ViktVäktarna en sida för speciella erbjudanden?

För det mesta kan du faktiskt hitta de bästa ViktVäktarna rabattkoder och kampanjer på den stora banderollen högst upp på startsidan. För att få mer information om något erbjudande du ser på Viktväktarna.se, klicka bara på länken "Erbjudanden". Då och då kan det finnas ytterligare erbjudanden tillgängliga för befintliga kunder. ViktVäktarna har ofta ett aktivt erbjudande för 6 månader, erbjudande för 3 månader och erbjudande för 1 månad.

Har ViktVäktarna en e-postrabattlista?

När du registrerar dig för vilket prenumerationsplan som helst kommer du automatiskt att bli anmäld för att få nya e-postrabatter under året. Ibland finns det också gratisprodukter och bonusartiklar tillgängliga för nya kunder som ännu inte är med på e-postlistan. För att skapa din första prenumerationsplan och komma med på listan, klicka bara på knappen "Gå med nu" och följ de enkla anvisningarna.

För dig som är student

För dig som är student

ViktVäktarna fokuserar på att fatta kloka beslut så att du kan fortsätta leva ditt liv på det sätt som passar dig bäst. Det är alltid möjligt att göra bättre val, även om du föredrar kostnadseffektiv matlagning och sociala evenemang som studentfester. Utnyttja en studentrabatt på 30% för medlemskapet hos ViktVäktarna som student.

ViktVäktarna x friskvårdsbidrag

ViktVäktarna x friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidraget är en av flera förmåner som arbetsgivare kan erbjuda sina anställda. Det är många företag som erbjuder detta i Sverige för att öka välmåendet och öka attraktiviteten hos både de anställda och företaget. Hos ViktVäktarna kan du använda ditt friskvårdsbidrag via jobbet. Det är en win-win situation, då du använder det på något nyttigt och det är helt gratis för dig.
Rekrytera dina vänner och få gratis månader

Rekrytera dina vänner och få gratis månader

Som en del av ViktVäktarnas gemenskap kan du bjuda in dina vänner och tillsammans stötta varandra på vägen. Det blir en fördel för er båda! Engagera dina vänner och ta del flertal kostnadsfria månader. Be din vän att registrera sig redan idag för ni båda ska få del av fördelarna så fort som möjligt! Ju fler vänner du tipsar desto fler gratis månader får ni.

ViktVäktarna rabattkoder som har utgått

Rabattkod
Exklusiv

Exklusivt ViktVäktarna erbjudande - 60% rabatt i ett år

Se rabattkod
60%Rabatt
Rabattkod
Exklusiv

Spara 60% i ett helt år med exklusivt ViktVäktarna erbjudande

Se rabattkod
60%Rabatt
Verifierad
Rabattkod
Exklusiv

Få 60% rabatt i 12 månader hos Viktväktarna

Se rabattkod
60%Rabatt
Verifierad
Rabattkod
Exklusiv

Spara 50% i 12 månader med vår exklusiva Viktväktarna rabattkod

Se rabattkod
50%Rabatt
Verifierad
Rabatt

Årsmedlemskap hos Viktväktarna med 40% rabatt

Se rabatt
40%Rabatt
Rabatt

Gå med i Viktväktarna nu och spara 50% under det första året

Se rabatt
50%Rabatt

Bra att veta om ViktVäktarna

ViktVäktarna hjälper dig att gå ner i vikt, äta hälsosammare och röra på dig mer. Din viktminskning kommer göra dig friskare, piggare och starkare. Det blir lättare att klara av vardagen helt enkelt, så passa på att utnyttja deras förmåner. ViktVäktarna vann de bästa viktminskningsprogrammet igen efter många år av vinst. Genom deras app gör du denna hälsoresan på egen hand lätt och smidigt. De ger dig all verktyg du behöver för att gå ner i vikt, samt hålla vikten efter. Glöm inte att använda en ViktVäktarna kampanjkod för att spara pengar på din prenumeration!
Kampanj

Charlotte Åberg