Aktiva Viktväktarna rabattkoder för februari 2024

De bästa ViktVäktarna kampanjkoderna på nätet

Bästa rabattkoden
Bästa rabattkoden
60%
Rabatt
Rabattkod

Spara 60% i ett helt år med exklusivt ViktVäktarna erbjudande

Rabattkod
Exklusiv
Utgår snart
60%
Rabatt
Se rabattkod
Utgår idag
50%
Rabatt
Rabatt

50% rabatt i ett helt år hos ViktVäktarna

Rabatt
50%
Rabatt
Se rabatt
Värva
en vän
Rabatt

Värva en vän till Viktväktarna och få en gratis månad

Rabatt
Värva
en vän
Se rabatt

ViktVäktarna rabattkoder som har utgått

60%
Rabatt
Rabattkod

Få 60% rabatt i 12 månader hos Viktväktarna

Rabattkod
Exklusiv
Verifierad
60%
Rabatt
Se rabattkod
50%
Rabatt
Rabattkod

Spara 50% i 12 månader med vår exklusiva Viktväktarna rabattkod

Rabattkod
Exklusiv
Verifierad
50%
Rabatt
Se rabattkod
Endast
159 kr
Rabatt

Få 12 månader för endast 159 kronor per månad

Rabatt
Endast
159 kr
Se rabatt
40%
Rabatt
Rabatt

Missa inte 40% rabatt i ett år

Rabatt
40%
Rabatt
Se rabatt

Rabattkoder för butiker liknande ViktVäktarna

Fler frågor och svar som är bra att ha koll på!

Finns det rabatter tillgängliga för Viktväktarna?

Lyckligtvis kan du hitta ViktVäktarna rabatter som hjälper dig spara upp till 50% på prenumerationer för flera månader. ViktVäktarna brukar släppa sina bästa rabattkoder och rabatter runt nyårsafton, så håll ett extra öga öppet när julen närmar sig. Bläddra bland aktuella ViktVäktarna rabatter här för att se hur mycket du kan spara på en månadsplan idag!

Har ViktVäktarna en sida för speciella erbjudanden?

För det mesta kan du faktiskt hitta de bästa ViktVäktarna rabattkoder och kampanjer på den stora banderollen högst upp på startsidan. För att få mer information om något erbjudande du ser på Viktväktarna.se, klicka bara på länken "Erbjudanden". Då och då kan det finnas ytterligare erbjudanden tillgängliga för befintliga kunder. ViktVäktarna har ofta ett aktivt erbjudande för 6 månader, erbjudande för 3 månader och erbjudande för 1 månad.

Har ViktVäktarna en e-postrabattlista?

När du registrerar dig för vilket prenumerationsplan som helst kommer du automatiskt att bli anmäld för att få nya e-postrabatter under året. Ibland finns det också gratisprodukter och bonusartiklar tillgängliga för nya kunder som ännu inte är med på e-postlistan. För att skapa din första prenumerationsplan och komma med på listan, klicka bara på knappen "Gå med nu" och följ de enkla anvisningarna.

Populära rabattkoder och rabatter från ViktVäktarna

RabattTitelUtgångsdatum
60% RabattSpara 60% i ett helt år med exklusivt ViktVäktarna erbjudande2024-02-25
50% Rabatt50% rabatt i ett helt år hos ViktVäktarna
Värva en vänVärva en vän till Viktväktarna och få en gratis månad
För dig som är student

För dig som är student

ViktVäktarna fokuserar på att fatta kloka beslut så att du kan fortsätta leva ditt liv på det sätt som passar dig bäst. Det är alltid möjligt att göra bättre val, även om du föredrar kostnadseffektiv matlagning och sociala evenemang som studentfester. Utnyttja en studentrabatt på 30% för medlemskapet hos ViktVäktarna som student.

ViktVäktarna x friskvårdsbidrag

ViktVäktarna x friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidraget är en av flera förmåner som arbetsgivare kan erbjuda sina anställda. Det är många företag som erbjuder detta i Sverige för att öka välmåendet och öka attraktiviteten hos både de anställda och företaget. Hos ViktVäktarna kan du använda ditt friskvårdsbidrag via jobbet. Det är en win-win situation, då du använder det på något nyttigt och det är helt gratis för dig.
Rekrytera dina vänner och få gratis månader

Rekrytera dina vänner och få gratis månader

Som en del av ViktVäktarnas gemenskap kan du bjuda in dina vänner och tillsammans stötta varandra på vägen. Det blir en fördel för er båda! Engagera dina vänner och ta del flertal kostnadsfria månader. Be din vän att registrera sig redan idag för ni båda ska få del av fördelarna så fort som möjligt! Ju fler vänner du tipsar desto fler gratis månader får ni.

Bra att veta om ViktVäktarna

ViktVäktarna hjälper dig att gå ner i vikt, äta hälsosammare och röra på dig mer. Din viktminskning kommer göra dig friskare, piggare och starkare. Det blir lättare att klara av vardagen helt enkelt, så passa på att utnyttja deras förmåner. ViktVäktarna vann de bästa viktminskningsprogrammet igen efter många år av vinst. Genom deras app gör du denna hälsoresan på egen hand lätt och smidigt. De ger dig all verktyg du behöver för att gå ner i vikt, samt hålla vikten efter. Glöm inte att använda en ViktVäktarna kampanjkod för att spara pengar på din prenumeration!