Bästa butikerna
Meny

BLI EN MÄSTARE PÅ POWERPOINT - GRATIS WEBINAR

CupoNation anordnar ett globalt webinar för alla som vill lära sig att mästra PowerPoint.

Raul Peña

Strategic Partnerships på Global Savings Group

Cuponation hjälper varje dag människor världen över att spara pengar. Men vi vill även hjälpa dig att spara din värdefulla tid.

Vi har nog alla någon gång blivit ombedda att skapa en PowerPoint-presentation och sedan insett att de inte är helt enkelt att skapa snygga och professionella PowerPoint-slides. När du ska hålla en presentation för kollegor eller potentiella affärskontakter vill du självfallet framstå som professionell i alla möjliga hänsenden, så detta bör även innefatta din PowerPoint-presentation.
I webinaret kommer du att lära dig hur du skapar professionella presentationer, och hur du gör detta snabbt och effektivt, för att spara in på både din tid och dina pengar.

Webinaret kommer hållas av Raul Peña  från Global Savings Group och CupoNation. Raul har jobbat inom online media, telecom, förlagsbranchen och som konsult inom management i mer än nio år. Genom jobben i dessa industrier har han samlat på sig en gedigen internationell erfarenhet kring företagsstrategi, business intelligence, tillväxt samt management från olika projekt som han utfört för företag verksamma inom EMEA och LATAM marknaderna. Genom åren har PowerPoint varit en ständig följeslagare som hjälpt Raul i sitt arbete och han är nu redo att dela med sig av sina kunskaper inom programmet.

Detta webinar är en uppföljning till ett webinar som hölls I juni 2017, ”Lär dig att mästra Excel”. Du kan ta del av Webinaret här.

BLI EN MÄSTARE PÅ POWERPOINT

Följande ämnen kommer behandlas under webinaret:

 • Djupdyk I Powerpoint 
  Raul Peña  kommer steg för steg introducera dig till en uppsjö av hans bästa tips och tricks inom PowerPoint. Du behöver inte oroa dig för att hinna anteckna allt – webinaret kommer i helhet publiceras för deltagarna efteråt.
 • Vad vill du lära dig mer om?
  Interagera under webinaret! Har du en specifik fråga som du tror är relevant för webinaret kan du presentera denna för Raul under hans presentation. Raul kommer i slutet av webinaret hjälpa till att lösa och svara på så många frågor som möjligt.

OM WEBINARET

 • PRIS
  Deltagande i webinaret är helt kostandsfritt.
 • DATUM
  Webinaret kommer hållas torsdagen den 28:de septemeber 2017 från 10.00 till 11.30. Detta inkluderar cirka 30 minuter för frågor och diskussion. Webinaret kommer ta plats på YouTube Live.
 • NUMMER ETT
  Vårt mål är att du efter webinaret ska kunna skapa PowerPoint-presentationer utöver de vanliga samt göra dig till den person på kontoret kollegorna konsulterar gällande PowerPoint-frågor.
 • HELA PAKETET 
  Alla deltagare kommer efter webinaret är avslutat få ett dokument med all information som behandlats på webinaret så du kan gå tillbaka och läsa på om de ämnen som behandlats. Du kommer även få en länk till videoupptagningen av webinaret.
 • ANMÄL DIG
  Anmäl dig genom att fylla I formuläret nedan. Du kommer i god tid innan webinaret få ett mail med all nödvändig information.
 • Du behöver
  Dator med internetuppkoppling. Grundläggande kunskap I PowerPoint. Webinaret kommer hållas på engelska.
powered by Typeform