• .

LÄR DIG ATT MÄSTRA EXCEL – GRATIS WEBINAR

CupoNation organiserar ett globalt webinar för alla som vill lära sig mer om Excel.

Sven Dahlin

COO North-West Europe at CupoNation

CupoNation hjälper varje dag människor över hela världen att spara pengar. Men vi vill även hälpa dig att spara tid.

Microsoft Excel är utan tvekan ett stort hjälmedel som sparar dig tid när du jobbar eller studerar. Programmet som används i nästintill alla brancher kan hjälpa dig att bättre förstå ditt expertisområde samt spara dig eller ditt företag både tid och pengar.

Så varför är det så att de flesta aldrig använder Excel för mer än det mest simpla uppgifterna? Och varför anser många att programmet är mer tidskrävande än tidsbesparande? Svaret på denna fråga är förmodligen eftersom de flesta Excelanvändare inte insett programmets fulla potential.

Denna uppfattning vill vi förändra! Sven Dahlin är författare till boken “Become an Excel master”. När den lanserades som en nedladdningsbar e-bok via Linkedin förra året, blev boken viral. Människor från hela världen tog möjligheten att djupdyka i Excels många användinsmöjligheter, varav många senare tackade Dahlin för att de fått en helt ny förståelse av programmet.

CupoNation ger er nu samma möjlighet genom att arrangera ett gratis webinar med Sven Dahlin. I webinaret kommer Sven gå igenom tips och tricks som kommer lära dig att bemästra Excel på nolltid.

BLI EXPERT PÅ EXCEL

Följande områden kommer täckas:

 • Djupdyk I Excel
  Sven Dahlin kommer steg för steg introducera dig till flera av hans bästa Excel-knep. Under webinaret behöver du inte oroa dig för att hinna anteckna allt, då webinaret i sin helhet kommer finnas tillgängligt för deltagarna efteråt.
 • Vad vill du lära dig mer om?
  Interagera under webinaret! Har du ett specifikt Excel-problem som du tror kan vara relevant för webinaret? Möjlighet kommer ges till att presentera detta under Svens presentation, där han kommer att hjälpa till med att lösa så många som möjligt i slutet av webinaret.

OM WEBINARET

 • PRIS
  Deltagandet är gratis.
 • Datum
  Webinaret kommer hållas torsdagen den 29 juni 2017, från 10.00 till 12.00. Detta inkluderar cirka 30 minuter för frågor och diskussion.
 • NUMMER ETT
  Vårat mål att göra dig till “the-go-to guy or girl” när det kommer till Excel.
 • gift
  Samtliga deltagare får efter webinaret en gratis e-bok-upplaga av “Become an Excel master”.
 • ANMÄLAN
  Anmäl dig genom att ange ditt namn och mailadress i i formuläret nedan. Du kommer i god tid innan webinaret få ett mail med all nödvändig information för att deltaga i webinaret.
 • Du behöver
  Tillgång till en dator med internetuppkoppling och grundläggande kunskap i Excel. Webinaret kommer hållas på engelska.
 
powered by Typeform