Aktiva Swappie rabattkoder för februari 2024

De bästa Swappie kampanjkoderna på nätet

Bästa rabattkoden
Bästa rabattkoden
50 kr
Rabatt
Rabattkod

Signa upp på nyhetsbrevet och få en Swappie rabattkod värd 50 kronor

Rabattkod
Verifierad
50 kr
Rabatt
Se rabattkod
Utgångsdatum: 2024-04-01
under
6000 kr
Rabatt

Flertal iPhones under 6000 kronor

Rabatt
under
6000 kr
Se rabatt
Endast
7300 kr
Rabatt

Köp en iPhone 13 Pro från endast 7300 kronor

Rabatt
Endast
7300 kr
Se rabatt

Swappie rabattkoder som har utgått

120 kr
Rabatt
Rabattkod

Få 120 kronor extra rabatt på iPhone 11 med en Swappie rabattkod

Rabattkod
Verifierad
120 kr
Rabatt
Se rabattkod
Under
2000 kr
Rabatt

Klicka hem en iPhone under 2000 kronor

Rabatt
Under
2000 kr
Se rabatt
20%
Rabatt
Rabatt

Spara 20% på iPhone 14 Plus hos Swappie

Rabatt
20%
Rabatt
Se rabatt

Vanliga frågor

Har Swappie bra omdömen?

Swappie har fått mängder av positiva omdömen på Trustpilot och har ett betyg på 4,6. Tidigare kunder har hyllat Swappies billiga priser, deras hjälpsamma kundsupport och snabba leveranser.

Kan jag sälja min gamla iPhone?

Ja! Swappie köper gärna bort din gamla iPhone, även om den har skador eller andra problem. Under fliken "Sälj" på hemsidan kan du få en prisuppskattning för din mobil och sedan kan du skicka den till Swappie med gratis leverans. Efter att Swappie har kontrollerat din mobil kan du förvänta dig betalning inom 1-4 arbetsdagar. Så lätt är det!

Hur mycket kostar frakten?

Fraktkostnaden och leveranstiden beror på vilket leveranssätt du väljer. Billigaste fraksättet som Swappie erbjuder är med Bring, som kostar 55 kr och har en leveranstid på 2-4 arbetsdagar.

Populära rabattkoder och rabatter från Swappie

RabattTitelUtgångsdatum
50 kr RabattSigna upp på nyhetsbrevet och få en Swappie rabattkod värd 50 kronor2024-04-01
under 6000 krFlertal iPhones under 6000 kronor
Endast 7300 krKöp en iPhone 13 Pro från endast 7300 kronor

Fler spartips hos Swappie

Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

Anmäl dig till Swappies nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och uppdateringarna direkt till din inkorg. När du signar upp får du en 50 kr Swappie kampanjkod.
Studentrabatt

Studentrabatt

Som registrerad Mecenat medlem får du hela 300 kr rabatt på alla fullpris iPhone 12 och 13 modeller hos Swappie. Logga in hos Mecenat och motta din Swappie kampanjkod!
Garanti

Garanti

Hos Swappie får du alltid 12 månaders garanti på alla mobiler. Garantin täcker tekniska problem som bland annat skador i kameran, mikrofonen eller högtalarna.
Sociala medier

Sociala medier

Följ Swappie på Instagram och Facebook för att bli först med produktnyheter, kampanjer och tävlingar. Håll även utkik efter en Swappie rabattkod på sociala medier!

Brett urval av iPhones

Brett urval av iPhones

Swappie erbjuder ett brett sortiment av iPhones till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du är ute efter den senaste modellen eller en äldre favorit, har Swappie det du behöver. Hos Swappie kan du hitta populära iPhone-modeller som iPhone 12, iPhone 11 och iPhone SE. Du kan också hitta äldre modeller som iPhone X, iPhone 8 och iPhone 7 till förmånliga priser. Swappie uppdaterar regelbundet sitt sortiment för att ge dig de senaste och mest efterfrågade modellerna.

Begagnad iPhone till pangpris

Spara pengar hos Swappie genom att välja en begagnad och renoverad iPhone! Swappie erbjuder ett brett utbud av iPhones till förmånliga priser, vilket gör det till det perfekta valet för dig som letar efter ett prisvärt alternativ. Att köpa en renoverad eller begagnad iPhone har många fördelar. För det första kan du spara en betydande summa pengar jämfört med att köpa en helt ny enhet, och för det andra är det också ett miljövänligare alternativ. Varje iPhone genomgår en omfattande renoveringsprocess och testas noggrant för att säkerställa att den fungerar som den ska. Håll utkik efter Swappie rabattkod för att maximera dina besparingar!