Bästa butikerna
Meny
Booking rabattkoder
RabattkodBooking.com10% Rabatt

Som medlem sparar du 10% med Booking rabattkod

Villkor
Expedia rabattkoder
RabattkodExpedia5% Rabatt

Du får 5% på alla hotellbokningar med Expedia rabattkod

Villkor
Storytel rabattkoder
RabattStorytel50% Rabatt

Prova på Storytel och få 50% rabatt i 2 månader

Villkor
Sixt rabattkoder
RabattSixt25% Rabatt

VÅRERBJUDANDE: Var snabb och spara upp till 25 % rabatt på din nästa hyrbil i USA

Villkor
Flixbus rabattkoder
RabattFlixbusFrån 100 kr

Ge bort ett Flixbus presentkort från 100 kronor

Villkor
Nordic Choice Hotels rabattkoder
RabattkodNordic Choice Hotels15% Rabattkod

Som medlem hos Nordic Choice får du 15% rabatt

Villkor

Hitta de bästa rabatterna på hotell och flyg

Hotellerbjudanden under 2023

Temperaturen börjar stiga och länder börjar äntligen öppna upp igen. Varför inte passa på att boka en sista minuten-resa med en av våra rabattkoder? Med våra reseerbjudanden kan du upptäcka spännande städer under en weekendresa eller boka en avkopplande semester till solen. Kunder har chansen att spara 20% på flyg inom Europa eller spara upp till 25% på lyxiga hotell. Passa på att spana in våra reseerbjudanden och boka din drömsemester för ett lägre pris.

Dags att koppla av och spara pengar

Det senaste året har varit ett svårt år för oss alla och vi är många som längtar efter en avkopplande semester. Du behöver dock inte resa långt för att få oförglömliga upplevelser. Det finns nämligen flera spännande resmål på hemmaplan också. Inom Sverige finns det gott om vackra platser där du har möjligheten att boka hotell med rabatt. Åk till Skåne för en minisemester på Österlen, boka hotell eller Bed & Breakfast via Booking.com. Varför inte besöka Gotland, där finner du hotell både på Visby och på landet via Hotels.com. Njut av en långhelg med vänner och familj där du har chansen att ladda batterierna. Hyr en bil hos AVIS och dra iväg ett tag.Passa på att spara pengar och koppla av denna sommar.

Fler spartips

Naturligtvis är det viktigt att boka hotell och transport inför semestern, men behöver du också nya solglasögon eller kanske badkläder? Vi har sett till att hitta härliga rabatter för mängder av semesterprodukter. Förutom hotellrabatter, kan du även hitta bra erbjudanden för allt du kan tänkas behöva till din sommarsemester. Oavsett om du är på jakt efter resväskor, kläder, eller sportutrustning, så finns det något för dig som vill spara pengar på din resa. Så hos oss har vi samlat rabattkoder och rabatter för alla typer av resor.