Aktiva Carspect kampanjkoder för maj 2024

De bästa Carspect rabattkoderna på nätet

Rabatt

Spara upp till 40% genom att boka på de billigaste stationerna

Se rabatt
40%Rabatt
Rabatt

Gör en efterkontroll på personbil för endast 340 kronor

Se rabatt
Endast340 kr
Rabattkod

Få 2% rabatt på din order med Autodoc rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2025-01-01
Autodoc
Rabattkod

Bjud in dina vänner och få en Bolt rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-06-05
Bolt

Carspect FAQ

Kan jag använda en Carspect rabattkod på bilbesiktning?

Ja, visst kan du det. Om du hittar en rabattkod hos Carspect kan du boka din bilbesiktning och ange din rabattkod innan du slutför betalning. Du hittar aktiva Carspect rabattkoder och erbjudanden här hos oss.

Erbjuder Carspect studentrabatt?

Ja, Carspect erbjuder lägre priser till studenter. För att ta del av de lägre priserna behöver du registrera dig och verifiera dig som student via Mecenat. Du kan spara hundratals kronor, så nyttja din studentrabatt redan idag.

Hur kommer jag i kontakt med Carspect?

Om du skulle ha en fråga kan du enkelt höra av dig till deras kundtjänst via telefon eller deras formulär. Du kan också kolla in deras "Vanliga frågor", där du kan hitta svar på det mesta.

Handplockade tips

Över 100 stationer

Över 100 stationer

Carspect har över 100 stationer runt om i Sverige. På så vis kan du vara säker på att hitta en station nära dig och inte behöver slösa tid eller pengar på din resa.
Bokningsalternativ

Bokningsalternativ

Du kan boka din bilprovning både på nätet och i person. Carspect erbjuder drop-in bokningar på flera av deras stationer för att göra det smidigt för dig att boka tid.
Sociala medier

Sociala medier

På sociala medier förmedlar Carspect nyttig informatio och även när du kan använda dig av Carspect kampanjkoder eller ta del av deras tjänster för ett lägre pris.

Checklista innan besiktning

Checklista innan besiktning

Se till att korrigera onödiga problem innan din besiktning. Carspect har förberett en checklista som hjälper dig förbereda din bil. Denna checklista innefattar bland annat: att bilens lampor fungerar som de ska, att däcken inte är slitna och att varningstriangel ligger i bilen. In och läs hela checklistan på Carspects hemsida.

Carspect rabattkoder som har utgått

Rabatt

Besikta mopeden för endast 530 kronor

Se rabatt
Endast530 kr
Rabatt

Köp trafiksäkerhetskontroll för endast 550 kronor

Se rabatt
Endast550 kr

Billigast på marknaden

Det finns många kostnader att ha i åtanke när man har en bil. Som tur är finns Carspect där för att hjälpa dig. Carspect erbjuder marknadens lägsta priser på kontrollbesiktningar av fordon. På så vis får du ett bra pris, och gör din bil säkert för både dig och dina medtrafikanter. Spana in om det finns någon aktiv Carspect kampanjkod så du kan använda till din bokning. När du använder en kampanjkod får du en rabatt på din besiktning. Ett annat tips är att boka din besiktning i förväg, med lite framförhållning får du ofta ett lägre pris. Lycka till!
Cuponation

Linda Helm