Aktiva Carspect kampanjkoder för maj 2022

De bästa Carspect rabattkoder på nätet

Endast
550 kr
Rabatt

Boka trafiksäkerhetskontroll för endast 550 kronor hos Carspect

Rabatt
Endast
530 kr
Rabatt

Boka kontrollbesiktning av moped/motorcykel för endast 530 kronor

Rabatt

Handplockade tips

Över 100 stationer

Över 100 stationer

Carspect har över 100 stationer runt om i Sverige. På så vis kan du vara säker på att hitta en station nära dig och inte behöver slösa tid eller pengar på din resa.
Bokningsalternativ

Bokningsalternativ

Du kan boka din bilprovning både på nätet och i person. Carspect erbjuder drop-in bokningar på flera av deras stationer för att göra det smidigt för dig att boka tid.
Sociala medier

Sociala medier

På sociala medier förmedlar Carspect nyttig informatio och även när du kan använda dig av Carspect kampanjkoder eller ta del av deras tjänster för ett lägre pris.

Checklista innan besiktning

Checklista innan besiktning

Se till att korrigera onödiga problem innan din besiktning. Carspect har förberett en checklista som hjälper dig förbereda din bil. Denna checklista innefattar bland annat: att bilens lampor fungerar som de ska, att däcken inte är slitna och att varningstriangel ligger i bilen. In och läs hela checklistan på Carspects hemsida.

Carspect rabattkoder som har utgått

Drop-in
Besiktning
Rabatt

Hos Carspect kan du göra din bilbesiktning som drop-in utan att boka tid i förväg

Rabatt
Boka
Besiktning
Rabatt

Boka prisvärd bilbesiktning över hela Sverige hos Carspect

Rabatt

Billigast på marknaden

Det finns många kostnader att ha i åtanke när man har en bil. Som tur är finns Carspect där för att hjälpa dig. Carspect erbjuder marknadens lägsta priser på kontrollbesiktningar av fordon. På så vis får du ett bra pris, och gör din bil säkert för både dig och dina medtrafikanter. Spana in om det finns någon aktiv Carspect kampanjkod så du kan använda till din bokning. När du använder en kampanjkod får du en rabatt på din besiktning. Ett annat tips är att boka din besiktning i förväg, med lite framförhållning får du ofta ett lägre pris. Lycka till!