Amazon rabattkoder
RabattkodAmazon100 kr Rabatt

Signa upp på nyhetsbrevet och få en Amazon rabattkod värd 100 kronor

Villkor

Här hittar du information om alla Amazon Black Friday erbjudanden

Hos Amazon kan du klicka hem allt från billig elektronik och prisvärda kläder till möbler och livsmedel. Du kan även bli medlem i Amazon Prime för att ta del av snabba leveranser samt för att streama tv-serier och filmer. Amazon har allt du kan tänkas behöva och under Black Friday kan du fynda till riktigt bra priser. Många kunder väntar med att göra sina inköp till Black Friday för att dra nytta av de många erbjudanden som finns. Eftersom Black Fridayy är den 24e november i år är det ett perfekt tillfälle att klicka hem alla julklappar. Amazon har någonting för alla så du kan köpa allt från ett och samma ställe!

De bästa rabatterna för dig

Handplockade Amazon rabattkoder och erbjudanden för dig att ta del av under Black Friday

Förutom under Black Friday har Amazon erbjudanden hela veckan. Amazon Cyber Monday brukar dra igång på måndagen och fortsätter med nya erbjudanden varje dag. Du kan spara massor av pengar inom olika kategorier så se till att hålla utkik på deras hemsida under veckan. Då hinner du även klicka hem produkter innan de tar slut på hemsidan. Vi ser till att ha alla nya erbjudanden samlade på ett och samma ställe så att du enkelt kan handla det du vill ha. Du kan hitta erbjudanden som:
•Upp till 75% rabatt på elektronik
•Upp till 50% rabatt på leksaker
•Spara upp till 35% på hela sortimentet
•Ta del av 20% rabatt med Amazon rabattkod

Se erbjudanden

Enkla spartips inför Black Friday

deal icon

BLI AMAZON PRIME MEDLEM

Se till att skapa ett Amazon Prime-medlemsskap för att få ut det mesta av Black Friday-veckan. Medlemmar får nämligen ta del av exklusiva erbjudanden och snabba leveranser.

deal icon

FÖLJ NYHETSBREVET

För att veta när nya erbjudanden bli tillgängliga kan du prenumererar på Amazons nyhetsbrev. Då har du koll på allt som händer hos Amazon under Black Week.

deal icon

SPARA PÅ ELEKTRONIK

Under Black Friday Amazon kan du spara tusentals kronor på kvalitativ elektronik. Om du behöver köpa ett par nya hörlurar eller en ny laptop är det nu du ska slå till.

deal icon

LADDA NER APPEN

Genom att ha Amazon-appen kan du få notiser om blixerbjudanden och tidsbegränsade deals. På så sätt kan även handla enkelt när du är på språng.

Spana in dessa butiker som kan intressera dig

Under Black Friday är det inte bara Amazon som har fantastiska erbjudanden. Här kan du hitta fler populära butiker med höga rabatter att ta del av.


Frågor och svar om Black Friday

Black Week hos Amazon brukar dra igång redan på måndagen, alltså den 20e november i år. Från och med då kan du förvänta dig nya erbjudanden varje dag. Black Friday Amazon är på fredagen den 24e november. Under den dagen kan du hitta riktigt höga rabatter.

Hos Amazon kan du spara riktigt mycket under hela Black Week och Black Friday. Ibland dyker det upp blixerbjudanden där du kan spara upp till hela 80%. För att se vilka produkter som är nedsatta i pris kan du kolla in Amazons Black Friday-sida.

Vanligtvis brukar Amazon ha erbjudanden där du inte behöver en rabattkod. Rabatten har redan dragtis av från produkternas priser. Under Black Friday kan det dock dyka upp rabattkoder som ger ytterligare rabatt. Vi ser till att ha alla aktiva Amazon Black Friday rabattkoder tillgängliga för dig att nyttja.

Black Friday är ett av årets största spartillfällen där du kan spara stora summor pengar på dina köp. Black Week- rean brukar dra igång redan på måndagen och fortsätter sedan med nya rabatter fram till Cyber Monday veckan efter. Nästan alla butiker erbjuder stora rabatter och specialerbjudanden inom kategorier som elektronik, skönhet, mode och mycket mer. Black Friday är ett bra tillfälle att göra dina inköp och spara pengar på produkter du annars skulle betala mycket mer för. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se vart du kan hitta de bästa Black Friday erbjudandena!

Hittade du inte det du letar efter?

Se fler Black Friday erbjudande här!

Shoppa nu