Aktiva AVIS rabattkoder för april 2024

De bästa Avis kampanjkoderna på nätet

Rabattkod

Spara upp till 10% på biluthyrning med Avis rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-06-25
10%Rabatt
Verifierad
Rabattkod

Gå med i AVIS Preferred lojalitetsprogrammet och få 10% rabatt på dina bokningar

Se rabattkod
Utgår 2024-05-01
10%Rabatt
Verifierad
Rabattkod

Få 10% rabatt som expat med Avis rabattkod när du besöker Sverige

Se rabattkod
Utgår 2024-04-30
10%Rabatt
Verifierad
Rabattkod

Just nu får du en 170 kronor rabattkod på din nästa resa när du går med i Avis Preferred

Se rabattkod
Utgår 2024-06-04
170 krRabatt
Verifierad
Rabatt

AVIS Minilease - Långtidshyr en bil från bara 6995 kronor/månad

Se rabatt
Endast6995 kr
Rabatt

Spara 40% på alla standardpriser om du är medlem hos Norwegian

Se rabatt
40%Rabatt
Rabatt

Få 10% rabatt när du betalar i förskott online

Se rabatt
10%Rabatt
Rabatt

Som medlem hos Norwegian får du 10% på Avis fritidspriser

Se rabatt
10%Rabatt

AVIS rabattkoder som har utgått

Rabatt

Hyr en liten bil för endast 8295 kronor i månaden

Se rabatt
Endast8295 kr
Rabatt

Early Bird - Få 10-15% rabatt på bilhyrningar under 2024

Se rabatt
15%Rabatt

Rabattkoder för butiker liknande AVIS

Rabattkod

Spara 10% när du bokar resor via Flixbus appen

Se rabattkod
Utgår 2024-08-01
Flixbus
Rabattkod

Spara 5% på TUI Collection upplevelser med rabattkod

Se rabattkod
Utgår 2024-05-01
TUI
Rabattkod

Signa upp på nyhetsbrevet och få upp till 25% rabatt med Strawberry kampanjkod

Se rabattkod
Utgår 2024-05-20
Strawberry
Rabattkod

Är du student eller senior? Då sparar du 20% i Flixbus appen

Se rabattkod
Utgår 2024-05-10
Flixbus

Ofta förekommande frågor och svar

Kan man som student få rabatt hos AVIS?

För närvarande erbjuder inte AVIS någon studentrabatt. Dock finns det andra erbjudanden tillgängliga hos AVIS som du kan dra nytta av. På AVIS hemsida finns en särskild kategori där du kan hitta alla aktuella erbjudanden för tillfället.

Har AVIS samarbete med flygbolag som SAS och Norwegian?

Ja, det stämmer bra! AVIS har partnerskap med både SAS och Norwegian. Genom SAS kan du tjäna upp till 8000 EuroBonus-poäng varje gång du hyr en bil från AVIS. Om du är medlem hos Norwegian kan du tjäna 10 % CashPoints vid AVIS biluthyrning. Dessutom erbjuds du 15 % rabatt på Avis-fritidspriser och upp till 40 % rabatt på Avis-standardpriser. Det finns även möjlighet att boka en extra förare utan extra kostnad.

Var finns AVIS?

AVIS finns över hela världen! Du kan hyra bil i USA, Europa, Kanada, Asien, Australien och många andra platser. Hyr en bil vart du än åker!

Vad kan du förvänta dig här?

Vi har en rabattkod online nästan varje månad som ger dig upp till 10% AVIS rabatt på hyrbilar. Denna kod är giltig på utvalda platser. Det finns också enstaka rabattkoder tillgängliga som ger dig en gratis hyresdag eller låter dig förlänga din bokning med tre dagar till priset av två. Tillräckligt med alternativ för att spara!

Populära rabattkoder och rabatter från AVIS

RabattTitelUtgångsdatum
10% RabattSpara upp till 10% på biluthyrning med Avis rabattkod2024-06-25
10% RabattGå med i AVIS Preferred lojalitetsprogrammet och få 10% rabatt på dina bokningar2024-05-01
10% RabattFå 10% rabatt som expat med Avis rabattkod när du besöker Sverige2024-04-30
170 kr RabattJust nu får du en 170 kronor rabattkod på din nästa resa när du går med i Avis Preferred2024-06-04
Endast 6995 krAVIS Minilease - Långtidshyr en bil från bara 6995 kronor/månad
40% RabattSpara 40% på alla standardpriser om du är medlem hos Norwegian

Spartips för Avis

Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

Vill du vara bland de första att ta del av nyheter och erbjudanden? Anmäl dig till Avis nyhetsbrev för att alltid vara uppdaterad. Dessutom kan en AVIS rabattkod dyka upp i din inkorg.
Välkommen till AVIS Preferred

Välkommen till AVIS Preferred

AVIS Preferred är ett lojalitetsprogram som erbjuds av AVIS, där medlemmarna får fördelar och bekvämligheter vid hyra av bilar. Genom att bli en AVIS Preferred-medlem kan du dra nytta av förmåner som 150 kr rabatt på varje hyrbil och prioriterad service varje gång.
Andra förmåner hos AVIS

Andra förmåner hos AVIS

Planera din bilhyra i förväg. Genom att boka din bil tre dagar i förväg och hyra den i minst två dagar kan du dra nytta av upp till 20% rabatt på hyreskostnaden med en AVIS kampanjkod.
Erbjudanden för varje säsong

Erbjudanden för varje säsong

Alla erbjudanden återfinns samlade under kategorin "Erbjudande". Här har du möjligheten att utforska långtidshyra till förmånliga kampanjpriser. Du hittar också erbjudanden anpassade för olika säsonger, såsom lov och högtider. Oavsett om det är dags för en skidresa med extra stort bagage eller en lång sommarroadtrip, så har AVIS alla alternativ för dig och din resa.

Undersök AVIS produkter och tjänster

Undersök AVIS produkter och tjänster

Du vet att det finns olika tillägg när du ska hyra din bil? Detta för att du skall känna dig tryggare och för att du skall få en bekvämare resa. Läs mer om AVIS försäkringar, hyror och avgifter på deras hemsida så att din resa blir så bra som möjligt.
  • Alla (8)
  • Rabattkoder (4)
  • Rabatter (4)
  • Verifierade (4)

Hyr din bil hos Avis

Önskar du att snabbt, smidigt och lätt hyra en bil? Då har du hamnat helt rätt. Avis är en av de mest populära företagen inom biluthyrning. Tillsammans med CupoNation kan du dra nytta av förmånliga erbjudanden genom att använda en Avis rabattkod. Dra fördel av våra rabatter hos Avis och kör säkert. Föregående månad sparade kunder en betydande summa pengar genom att hyra sina bilar med vår hjälp!