No Words Needed

Nowordsneeded Sverige Nowordsneeded Suomi Nowordsneeded Norge
nowordsneeded

 Och vinnarna är...


1st - Tannnnja
2a pris - Hiahiahaxa
3dje pris - Aidinmatka
Bonuspris - Joooonash

Vinnare av röstarpriset - Sami Halonen


-----------------------------------------------------------------

 

Varför hör du och din älskade ihop? Publicera ditt bidrag idag och ta chansen att vinna exklusiva priser!

Välkommen till tävlingen “No Words Needed”. Denna tävling anordnas i tre nordiska länder av Cuponation i samarbete med 21DIAMONDS, en marknadsledande återförsäljare av smycken på nätet. I prispotten samsas exklusiva smycken och en resecheck från SuperSaverTravel till ett totalt värde av 23 000 kr. Om du vill läsa mer om priserna kan du göra det under menyn Priser

Så här deltar du i No Words Needed

För att delta i tävlingen postar du en bild eller ett filmklipp som ger uttryck för din och din älskades kärlek till varandra. Men det finns en liten knorr: Ni får inte säga ett endaste ord!

Du kan delta antingen genom din egen blogg eller genom Instagram/Facebook/Twitter. Om du väljer att delta genom din blogg postar du ditt bidrag där och lägger sedan in följande text i slutet av ditt inlägg: "Jag deltar i tävlingen No Words Needed - en tävling som är anordnad av CupoNation och 21DIAMONDS" Vill du istället delta genom sociala medier använder du dig av hashtaggen #NoWordsNeededContest när du postar ditt bidrag.

Röstning

Under menyn Bidragen kan du från och med den åttonde september enkelt rösta på ditt favoritbidrag. Din röst kommer tillsammans med vår särskilt utvalda jury bestämma vilka de lyckliga vinnarna blir. Dessutom har du som röstar chansen att vinna vårt särskilda röstarpris som innehåller ett överraskningspaket från 21 Diamonds. 

 

Du kan läsa de fullständiga reglerna här.

 

No Words Needed

 

21 Diamonds   Cuponation

Cuponation.se är en webbplats ägd av Imbull B.V. Copyright © 2019. Alla rättigheter reserverade. Vid behov kontakta: contact.us@cuponation.se. Alla rabattkoder som är markerade med "Exklusiv" får inte publiceras utan skriftligt tillstånd från CupoNation.se eller användas på annat sätt. Samtliga rabattkoder har blivit valda av CupoNations redaktion och är giltiga vid tidpunkten för publicering. Inga rättigheter kan härledas från den data som presenteras på denna webbplats.