LOOKBOOK

HÖST EDITION

 • HÖSTENS BÄSTA SMINKTRENDER
 • FÄRGKLICKAR I HÖSTMÖRKRET
 • DE BÄSTA TRENDERNA I HÖST
 • MODEMEDVETEN
 • BLI EN FASHIONISTA
 • FÖRST MED TRENDERNA
 • HÅLL KOLL PÅ HÖSTTRENDERNA
 • PASSION FOR FASHION
 
 • Spara 10%
15% rabatt hos Happy Socks
 
Till rabatt
 • Njut av stora rabatter på design glasögon
 • Hur väljer man rätt solglasögon eller glasögon? Genom att bara veta ett par grundläggande regler gör valet av rätt par både spännande och enkelt. eyerim erbjuder olika sökfilter för att begränsa valen, men den viktigaste faktorn är att se över din ansiktsform:
  Runda ansikten är vanligtvis lika breda som de långa med en rundad käklinje och runda kindben. Kinderna är fulla och bredare än pannan. Vi rekommenderar  rektangulära ramar, helst med starka linjer, för att visuellt mjuka dina kindben. Halvramar är ett utmärkt val för att visuellt förlänga ditt ansikte.
  Kvadratansikten har kindben, panna och käklinje av samma bredd. Du bör prova rundramarovala ramar eller Cat-eye ramar som mjukar upp käklinjen. Om du letar efter en rektangulär ram så se då till att den har runda kanter.
  Om ditt ansikte är längre än vid bredden (d.v.s. stor panna, höga kindben och avrundad käklinje), bör du prova ramar med maximal linsstorlek. Oversize ramar är ett bra val för dig. Detta kommer att ge en illusion av ett extra ansiktsbredd och hjälper till att bryta upp ansiktets längd.
  Hjärtformade ansikten, även kända som triangelformade ansikten, kännetecknas av en bred panna och liten haka. Ditt val bör vara kvadratiska ramar eller rektangulära ramar för att balansera dina ansiktsdrag. Runda och ovala ramar passar också till denna typ av ansiktsform.
  Ovala ansikten har kindben lite bredare än panna och haka, som påminner om en äggform. Ovala ansikten anses vara den perfekta formen och ska kunna bära de allra flesta ramstilar. Här är det fritt fram att experimentera med olika former. Viktiga faktorn är dock storleken.
  Om du fortfarande är osäker på vilka ramar som passar dig bäst så kan du prova vårt virtuella verktyg med din webbkamera eller ladda upp din bild och se om ramarna du gillar passar dig.
 • Vad är dagens glasögontrender? Varje säsong ger något nytt, fräscht, innovativt och annorlunda. De bästa varumärkena inom glasögonindustrin presenterar sina nya samlingar tre, eller till och med fyra gånger per år. Alla klassiker såsom Ray-Ban Aviator eller Clubmaster kommer aldrig att vara "out of fashion" - årets Ray-Ban Blaze kollektion drev denna ikoniska modell till en helt annan nivå. Om du vill hålla reda på de senaste glasögontrenderna, så försök att särskilja dig. Glasögonindustrin har bedrivit olika begränsningar under de senaste åren och designern har blivit radikal med olika former, färgvariationer och materialuppsättning. Nyligen lanserade vi vår blogg där du kan läsa allt om de senaste trenderna, nya varumärken i vår kollektionssamling, eller lära dig något nytt från glasögonvärlden. Vi håller dig alltid uppdaterad!
  Vad sägs om glasögonbågar då? Glöm den långa processen med att få dina nya glasögon. Välj din favorit hemma i lugn och ro: fyll i dina glasögonrecept direkt på vår hemsida och välj de linsglas som du vill beställa. Om du inte är 100% säker eller om du bara vill dubbelkolla ditt glasögonrecept så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi lär oss utav de bästa inom branschen och är alltid redo på att besvara dina frågor. Att handla glasögon på nätet har aldrig varit enklare Inga begränsningar Du har mer än 30,000 produkter och 80 varumärken att välja hos eyerim. Om du är förälskad i en viss färg, eller om du vill anpassa valet utifrån din ansiktsform, hjälper våra sido-filter att begränsa urvalet för att välja rätt ram för dig.
  Shoppa helt riskfritt Vi levererar dina glasögon direkt till ditt närmsta utlämningsställe. När ditt paket anländer, och dina nya glasögon inte motsvarar förväntningarna, så kan du enkelt skicka tillbaka dina glasögon till oss inom 30 dagar - vi ställer inga frågor.
  Vem är eyerim? eyerim är en användarvänlig onlinebutik som säljer äkta designade solglasögon, receptbelagda glasögon och skidglasögon. eyerim erbjuder någonting för alla. Vi har alla tiders favoriter såsom Ray-Ban och handgjorda kollektioner från självständiga tillverkare, samt funktionella sport-ramar till de mest berömda designade märken. eyerim erbjuder gratis frakt till alla EU länder och Norge. Tack vare vår 30-dagars ångerrätt, kan du handla utan risk. Alla våra produkter är 100% äkta och har 2 års garanti.
  Intresserad? Njut av 100,00 kr rabatt inför ditt nästa köp hos eyerim och glöm inte att dela med dig av din erfarenhet. Vi är alltid glada att få lära känna våra kunder bättre! Kod: eyerimlookSE
 •  
  50-, 60- och 70-talet brukar ses som retrons gyllene tid. Naturliga och mörka material som teak stod i centrum, men även material som glasfiber, stål och plast blev populära. Det var under denna tid som sideboardet blev en typiskt förekommande möbel i svenska hem. Här har vi samlat produkter för dig som är intresserad av retrodesign. Produkterna som du hittar här har i sitt färg- och formspråk tydligt inspirerats av alltifrån 30- till 70-talet. Här finns också nyproducerade designklassiker, som exempelvis Bumling-lampan, som formgavs redan på 60-talet men säljs än idag.
  Fantastiska erbjudanden
   
   
   
  Till erbjudande
   
   
   
   
   
 •  
  Köp det senaste höstmodet hos Superdry
  50% på herrkläder
   
   
   
  Till erbjudande
  50% på damkläder
   
   
   
  Till erbjudande