Bangerhead logo
Exklusiv 10% rabatt på hela sortimentet
Fynda nu
10% RABATTKOD
Lookfantastic logo
Populär hårvård till vardag och fest
TILL RABATTKODArrow button
Upp till 25% på kända märken
FÅ RABATTKODENArrow button
Lookfantastic logo
5% rabatt på Schampo
HÄMTA RABATTENArrow button
20% rabatt på Redken
TILL RABATTENArrow button
FRI FRAKT
Modell i jacka
Campadre logo
CAMPADRE

Hos Campadre kan du varje dag göra fynd till fantastiska priser. Nya, tidsbegränsade kampanjer på utvalda märken publiceras nämligen varje dag. Fynda produkter från märken som Loius Vuitton, Ray Ban och Markslöjd till kraftigt sänkta priser. Kom dock ihåg att det gäller att skynda för att fynda, då många produkter förvinner snabbt.

Få fri frakt med exklusiv rabattkod
 
Fri FraktArrow button
Gina Tricot logo
50% på utvalda favoriter
Skynda att fynda
50% RABATT
Investera i hudvård denna säsong med Kronans Apotek
creme
Hudrengöring från Bioderma

Vår favoritprodukt i vår är Sensibio H20, en hudrengöring från Bioderma som innehåller micellar-rengöring som skonsamt och effektivt tar bort makeup från ögon och ansikte, samtidigt som den bevarar hudens balans. Sensibio H20 är den första hudrengöringen som innehåller micellar-vatten som respekterar din hud genom att känna av den naturliga uppbyggnaden i huden. Mjukgör och lugnar irriterad hud, reducerar rodnad och skapar en känsla av att hela tiden kunna känna sig fräsch. Du behöver inte skölja av med vatten efter användning och den tar även bort vattenfast makeup. 500ml-flaskan har en smidig pump som gör det lättare att använda.

Få 50 kronor rabatt på ditt köp

Just nu får du 50 kronor i rabatt oavsett vilken kategori du handlar i hos Kronans Apotek. I webbshopen kan du ta del av det breda sortimentet av bland annat hudvård, makeup, kosttillskott med mera. Du kan även hämta ut dina receptbelagda läkemedel i webshopen, alltid med fri frakt.

Spara pengar med Kronans Apotek

Missa inte kampanjvaror i webshopen där du kan spara upp till 50% på utvalda produkter. I kombination med vår exklusiva rabattkod kan du få dina produkter till ännu lägre priser. Som medlem i Kronans apotek tar du även del av erbjudanden direkt i din mail

50% Rabatt
Modell
River Island logo
River Island

Oavsett om det är damkläder, herrprodukter eller kläder till barnen har du samma möjlighet att spara in stora pengar på ditt köp. Ett ypperligt tillfälle att uppdatera vårgarderoben och samtidigt spara pengar, om du frågar oss.

VÅRMODE
 
50% RABATTArrow button
SoffaDirekt logo
2000kr rabatt på Soho 3-sits Velvet Edition
Missa inte möjligheten att spara
2000 KR RABATTKOD
Erbjudande

Upp till 50% rabatt

Erbjudande

Stor rea hos Gina Tricot - spara upp till 70%

Erbjudande

Herrmode för 50% billigare hos JD Sports