•  
 • Hjulet som låter ditt barn producera grön energi

  The Child Wheel är en ny, tysk produkt som drastiskt minskar din elräkning, samtidigt som den bidrar till att rädda miljön.

  Endast 9999 kr
Förbeställ nu och spara 10 % 9999 kr 8999 kr Förbeställ idag
En orginalprodukt från CupoNation
 • Grön, ren energi är vad vi alla önskar för våra familjer och hem. Därför är CupoNation idag stolta att kunna presentera en revolution inom energi- och pengasparande produkter: The Child Wheel. The Child Wheel är menad att låta barn kombinera lek och träning. Och medans barnet springer i hjulet, transporteras den genererade energin till de inbyggda batterierna. Det kan jämföras med hur en hybridbil fungerar, med undantaget att den enda energiresursen är barnet självt.
 • Den första forskningen kring framtagningen av produkten gjordes för flera år sedan och CupoNation köpte i ett tidigt skede rättigheterna. Vi var sedan tvugna att vänta tills den energisparande teknologin var vid ett stadie där den producerade energin genererat från användandet av produkten i en större skala skulle hjälpa ett hushåll. Vi är nu vid ett stadie där en timmes springande i hjulet producerar tillräckligt med energi för att till fullt ladda eller använda all elektronisk utrustning i hushållet en hel dag vid normal användning, så länge de elektroniska produkterna är inkopplade i ett av de fyra uttag som kommer inkluderade med hjulet.
 • The Child Wheel har justerbara hantag att hålla tag i medan man springer. Du kan således låta hjulet växa tillsammans med ditt barn.

  Läs mer>

 • Det sätt som våra ingenjörer har designat hjulet medför att varje steg som dit barn tar levererar maximal mängd energi.

  Läs mer>

 • Beroende på längd kan hjulet användas av barn från 6 till 14 år. Detta innebär totalt 8 års energibesparing per barn!

  Läs mer>

Förbeställ nu och spara 10 % 9999 kr 8999 kr Förbeställ idag
 •  
 • En app tillhörande The Child Wheel finns även tillgänglig.Genom appen kan du följa allt från antal varv och kalorier brända, till sparad energi och pengar.

  Kommer snart
 • Färdig för lekplatser

  Vi vågar tänka stort när det kommer till att spara pengar, och potentialen för The Child Wheel är större än bara hushåll. Bland annat kommer produkten kunna användas till att ladda elbilar, såväl i garage och som ute på gatan. Hjulet är konstruerat för att kunna användas i alla väderlekar och förutom att sälja produkten till privata konsumenter är planen även att erbjuda produkten till lokala regeringar över hela Europa. Hjulet kan i stora eller små volymer placeras på lekplatser så att barn kan använda dessa. Intill lekplatserna kan laddstationer för elbilar placeras och hjulet kopplas in för att generera el direkt till laddstationen. Det är även möjligt att ansluta hjulen direkt till kommunens elnät.

  Genom att placera The Child Wheel vid lekplatser ges även möjligheten att ladda elektroniska apparater ""on the spot"". Aldrig igen kommer du behöva oroa dig för att batteriet på din smartphone ska ladda ur medans du är ute!
 • Varför barn?

  Det finns många anledningar att hjulet är menat att användas av barn och inte av vuxna. Först och främst har barn mer överskottsenergi och kommer tycka att det är en rolig aktivitet att springa runt i hjulet, snarare än ett tvång. Produkten har redan prövats på förskoleverksamheter i Tyskland, där barnen har använt hjulet hela dagarna.

  Storleken är även en del av ekvationen. För att skapa tillräckligt mycket energi måste produkten ha sin ciruklära form. Detta medför till produktens betydande storlek, och där teknologin befinner sig idag för att skapa nog mycket energi från användadet för att användas i ett vanligt hushåll, skulle ett hjul i storlek passande för vuxna inte få plats i de flesta lägenheter. Samma gäller för storleken på batterierna som är placerade under hjulet.

  I och med att teknologin utvecklas kommer beslut fattas om att ta fram en variant även för vuxna.
APRIL APRIL! Ha en fortsatt bra första april!
Kontakt
Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta om produkten kommer finnas tillgänglig i ditt land.
Viktor Höök
0046 763393057
viktor.hook@cuponation.se
Cuponation.se är en webbplats ägd av Imbull B.V. Copyright © 2020. Alla rättigheter reserverade. Vid behov kontakta: contact.us@cuponation.se. Alla rabattkoder som är markerade med "Exklusiv" får inte publiceras utan skriftligt tillstånd från CupoNation.se eller användas på annat sätt. Samtliga rabattkoder har blivit valda av CupoNations redaktion och är giltiga vid tidpunkten för publicering. Inga rättigheter kan härledas från den data som presenteras på denna webbplats.