Aktiva Hayu rabattkoder för maj 2022

De bästa Hayu kampanjkoder på nätet

25%
Rabatt
Rabatt

Spara 25% när du köper 1-års prenumeration hos Hayu

Rabatt
Från 50
kr
Rabatt

Betala månadsvis för din prenumeration hos Hayu från endast 50 kr

Rabatt

Rabattkoder till liknande butiker som Hayu

Fler spartips för Hayu

Kundtjänst

Kundtjänst

Det är viktigt för Hayu att hjälpa dig så bra som möjligt ifall du har några frågor eller problem. I deras support sida kan du kontakta dem direkt.
Nyheter

Nyheter

Spana in sidan med alla nyheter och berättelser. Här hittar du roliga artiklar med uppdateringar, tips, sammanfattningar, entertainment och mera.
App

App

Ladda ner Hayus App för dig som reser eller inte har en dator tillgänglig och vill kolla på dokusåpor. På så vis kan du kolla på serier på både mobil och surfplattor.

Hayu rabattkoder som har utgått

Från
60 kr
Rabatt

Teckna medlemskap för bara 60 kronor i månaden

Rabatt
Skapa
Konto
Rabatt

Prenumerera på Hayu & få tillgång till en mängd serier från USA

Rabatt

Tusentals avsnitt hos Hayu

Hayu är den nya streamingtjänsten där du kan följa populära serier från hela världen. Just nu finns över 6000 avsnitt att kolla på. Dessutom läggs minst 500 nya program till varje år. Passa på att skapa ett konto hos Hayu och testa tjänsten helt gratis i en månad. Hayu erbjuder ett bra pris ifall att du vill fortsätta ha ett konto. Om du vill slippa betala fullt pris några gånger så borde du se till att använda dig av en Hayu rabattkod. För dig som vill spara lite extra så hjälper vi dig med att samla ihop alla bästa deals och Hayu rabattkoder!