Användning av rabattkoder på nätet

Hur bekant är du med online shopping? Hur ofta handlar du – och var handlar du?

Du har förmodligen handlat åtminstone en gång via nätet eller kanske är du rentav en av alla som älskar att handla online? Frågan är, hur bekant är du med att använda rabattkuponger? Även där är du kanske väl medveten om hur du hittar de bästa rabattkupongerna och erbjudandena när du ska handla från någon butik via nätet och du ser till att spara så mycket det bara går? CupoNation, en portal för just rabattkupongor till ett brett utbud av onlinebutiker, har försökt ta reda på hur ofta svenskar handlar på nätet, vad de handlar och de har även undersökt hur vanligt det verkar vara att använda rabattkuponger när man gör sina köp online.

Överlag i Sverige har vi sett en markant ökning när det kommer till näthandeln och detta är något butikerna lärt sig att anpassa sig efter då de insett att de är så illa tvugna. Som marknad är det klokt att följa efterfrågan – och bekvämheten i att handla online är något konsumenterna efterfrågar!

Det här är en artikel av CupoNation, en av Sveriges största plattformar för rabattkoder. Vill du se om vi har just din favoritbutik i vårt utbud och hitta mer information är du välkommen att besöka vår hemsida CupoNation.se.

Patric

Author: Jennifer

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>